1. Home
  2. Actualidad
  3. La tele marató contra la Covid-19 emesa per Telesafor aconsegueix més de 70.000 euros
La tele marató contra la Covid-19 emesa per Telesafor aconsegueix més de 70.000 euros
0

La tele marató contra la Covid-19 emesa per Telesafor aconsegueix més de 70.000 euros

0

Èxit de la cita televisiva amb la solidaritat en la comarca de la Safor. El Grup Ràdio Gandia ha fet possible la retransmissió en directe d’un programa especial sobre la iniciativa de la «Campanya d’Ajuda a la Safor Covid-19» amb el lema Lluitem tots junts.

Una campanya promoguda per la Federació d’Empresaris de la Safor, FAES; els concessionaris Moll Autos, l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia; i per la plataforma social Gandia Unida.

L’objectiu és fer front a una crisi sanitària sense precedents que ha deixat desabastits els mercats per adquirir material sanitari adequat per a totes les persones que lluiten a primera línia per a fer-li front.

Al llarg de 4 hores en directe en un programa presentat per Daniel Ardid i realitzat per l’equip tècnic de Telesafor es van desenvolupar una sèrie d’entrevistes per explicar la iniciativa i per implicar a tots en la necessitat de participar en este projecte solidari únic en la Safor.

A través de diferents videoconferències donarem veu al president en funciones de Faes, Juan Pablo Tur; al director de Marketing de Moll Autos, Felipe Cuevas; al president de Fideuà de Gandia, Avelino Alfaro; a Marina Parra de Gandia Unida, als portaveus dels principals sindicats en la Safor; a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; a l’alcalde d’Oliva, David González; i a diferents empresaris de la comarca de la Safor.

Tots van contribuir a fer que la «Campanya d’Ajuda a la Safor Covid-19» haja superat la xifra de 70.000 euros que aniran destinats a la compra de material sanitari de protecció i d’ajuda per a l’hospital comarcal, els centres de salut, policia, bombers, residències de persones majors i a diferents col·lectius que per la seua faena ho necessiten.

La campanya no acaba amb el fi de l’emissió del programa especial sinó que continua activa per a tot aquell que vulga unir-se a esta important causa contra la pandèmia del coronavirus i pot fer la seua aportació mitjançant este enllaç.