1. Home
  2. Nosaltres

Nosaltres

GRUP RADIO GANDIA

TeleSafor és la televisió comarcal líder d’audiència a la Safor-Valldigna. A una nodrida graella, en la qual els Informatius diaris tenen un important pes, se li sumen programes com el Magazine, debats setmanals polítics i sectorials dins de “L’Anàlisi”, el programa de L’Entrevista, a més d’una completa programació especial, amb directes i emissions que recullen els principals esdeveniments que anualment es desenvolupen a la Safor.

Activitats com les Falles, Setmana Santa, festes als pobles, esdeveniments lligats al món empresarial, social, esdeveniments solidaris i esportius en general, amb una especial dedicació al futbol i al bàsquet, així com carreres populars i tradicions populars, són en definitiva una mostra del que ofereix esta televisió comarcal, lligada al Grup Ràdio Gandia, una plataforma de comunicació que integra la ràdio, tv i web.

El prestigi del Grup Ràdio Gandia es fonamenta en el fet que compta amb el mig degà de la Safor, el més antic de tota la comarca, Ràdio Gandia, que té els seus orígens al 1933, per la qual cosa el 2023 compleix ja el seu 90 aniversari. Més tard s’associaria a la CADENA SER, sent líders d’audiència segons l’ EGM. Hui en dia comptem amb emissió local de Cadena SER en AM i en FM, Los40, Cadena Dial, Los40classic, Los40dance i a més de les ràdios en la TDT. Entrat ja el segle XXI, s’uneix al grup una televisió comarcal, que en l’actualitat porta el segell de TeleSafor.

De manera col·loquial, es podria dir que Ràdio Gandia és la de “tota la vida”, perquè són ja diverses generacions les que han escoltat les nostres emissions.